Goedkope cartridges

Goedkope cartridges zijn tegenwoordig overal te koop. Echter, wanneer u de garantie wilt dat de goedkope cartridges lang mee gaan en van goede kwaliteit zijn, dan is het aan te raden compatible cartridges te kopen. Neemt u even een kijkje op de website van Cartridge Webwinkel wanneer u goedkope cartridges wilt bestellen in een webwinkel. Wij bieden u uitsluitend compatible inktpatronen tegen een scherpe prijs.

De goedkope cartridges worden binnen 24 uur thuisbezorgd

Cartridges raken meestal leeg op de meest vervelende momenten. Het is dan ook vaak nodig deze op korte termijn te kunnen vervangen om uw werk te kunnen voortzetten. Als u de goedkope cartridges snel nodig heeft, dan is dit bij Cartridge Webwinkel geen probleem. U kunt de goedkope cartridges direct online bestellen en afrekenen met het veilige iDeal. Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur, dan heeft u de goedkope cartridges de volgende dag al in huis en kunt u snel verder met uw werkzaamheden. Bij bestellingen boven de tien euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Contact

Voor goedkope cartridges van hoogwaardige kwaliteit gaat u naar Cartridge Webwinkel. Indien gewenst kunt u de goedkope cartridges van uw keuze ook afhalen in onze winkel in Assen. U vindt de nodige contactgegevens op onze website. Wilt u direct een medewerker spreken voor meer informatie of advies? Bel dan naar 0592 – 33 15 26. Wij helpen u graag verder.

Wilt u graag iets vragen of zeggen? Klik hier om het reactieformulier in te vullen.

Bekijk ook eens: Goedkope cartridges - Inktpatronen printer - Inktpatronen printer bestellen - Inktpatronen printer vervangen - Voordelige cartridge Top
Weergave: Desktop | Mobiel
Klantenservice: Contact | Ruilen & retourneren
Ons bedrijf: Privacy | Algemene voorwaarden
Winkelwagentje
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 5,00 korting

Wanneer u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief, ontvangt u een kortingscode voor € 5,00 korting op uw volgende bestelling.
Geen verzendkosten vanaf 20,-

Bij een totaalbedrag van 20,- of meer betaalt u GEEN verzendkosten!
Voor 16.00 uur besteld, binnen 24 uur in huis!
(uitgezonderd lasercartridges)

Veilig betalen
U kunt ook per telefoon bestellen
0592-331526

Maandag tussen 13.00 en 17.30
Dinsdag t/m vrijdag tussen 09.30 en 17.30
Zaterdag tussen 09.30 en 17.00
Maak gebruik van onze print & copy service

In onze winkel in Assen kunt u uw documenten afdrukken en kopiëren. Ga naar contact voor ons adres en openingstijden.